Cele mai bune articole de birotica si papetarie

Biroul de acasa sau cel de la locul de munca reprezinta doua locuri in care ne petrecem o buna parte din zi. Asadar, este esential sa ne simtim confortabil cu lucrurile care ne inconjoara pentru a fi cat mai productivi si a avea o stare de spirit cat mai buna. Spatiul de pe birou nu trebuie sa fie supraaglomerat, dar, in acelasi timp, trebuie sa avem toate obiectele necesare la indemana pentru a nu pierde timp pretios in cautarea lor. De aceea, in urmatoarele randuri iti voi prezenta cele mai importante articole de birotica si papetarie pentru biroul tau.

Care sunt articolele de birotica si papetarie necesare?

Fie ca esti elev, student sau ai ajuns deja la statutul de angajat, statul la birou reprezinta o constanta a vietii noastre. De la inceputul perioadei in care suntem elevi ne petrecem o buna parte din timp acolo rezolvand teme sau invatand pentru testele de evaluare a cunostintelor, iar pe masura ce crestem ne adaptam noilor cerinte. De aceea, trebuie sa ne organizam foarte bine spatiul cu toate lucrurile esentiale. De pe birourile noastre (sau din sertarele lor) nu ar trebui sa lipseasca articole de birotica si papetarie precum: pixuri, creioane, stilouri, foi de hartie, caiete, agende, capsator, perforator, suport de pixuri, suport de hartie, agrafe de hartie, rezerve de capse pentru capsator si, nu in ultimul rand, dosare pentru foi.

  • Pixurile, creioanele si stilourile

Instrumentele de scris sunt indispensabile pentru noi. Chiar daca tehnologia a avansat foarte mult si putem sa digitalizam aproape orice, avem in continuare nevoie de scrisul de mana. De aceea, trebuie sa alegem cu mare grija instrumentele pe care le vom folosi la scris. De asemenea, este necesar sa detinem si cateva creioane pentru a putea efectua diverse desene sau pentru a adauga notite pe care ulterior dorim sa le stergem cu usurinta.

  • Foi de hartie, caiete, agende

Am stabilit deja ca avem nevoie de instrumente pentru scris. Implicit, avem nevoie si de ceva pe care putem sa le folosim. Asa ca este de la sine inteleasa importanta foilor de hartie pentru fiecare dintre noi. Caietele ne pot ajuta sa organizam mai bine lucrurile despre care scriem, impartindu-le pe diferite categorii. Nu in ultimul rand, agendele ne pot ajuta sa ne organizam timpul mult mai bine, notand in ele activitatile pentru perioada urmatoare. Acestea pot fi folosite si ca jurnale, pentru a tine evidenta gandurilor si intamplarilor noastre.

  • Capsator, perforator, agrafe de hartie

Atunci cand notam lucrurile mai mult pe foi decat pe caiete, trebuie sa le organizam pentru a nu le pierde. O metoda eficienta pentru a face acest lucru este prin capsarea lor, astfel ca ele vor fi „lipite” una de cealalta si nu mai exista riscul ratacirii lor. O alta varianta este aceea de a perfora foile si de a le adauga intr-un dosar, aceasta metoda fiind la fel de eficienta. Putem folosi chiar si agrade de hartie pentru a le mentine pe toate intr-un singur loc.

 

  • Suport de pixuri si suport de hartie

Un spatiu dezorganizat duce la o concentrare mai slaba si automat la un randament mai scazut. De aceea, este bine ca toate obiectele de pe biroul nostru sa fie organizate corespunzator si eficient.

In concluzie, pentru a reusi sa ne concentram cat mai bine si pentru a avea rezultate cat mai bune, avem nevoie de articole de birotica si papetarie de calitate.