Hidrobicicleta

Pasu Lupului va pune la dispozitie si plimbari cu hidrobicicleta. Iazurile proprii din apropiere va vor ajuta s ava deconectati de stresul cotidian sis a va bucurati de aerul curat de munte. Apoi, in cazul in care veti simti ca aveti nevoie iar de o cura de relaxare in mijlocul naturii nu ramane decat sa ne vizitati din nou pentru a retrai acele momente de odihna impreuna cu cei dragi.
Plimbarile cu hidrobicicleta nu au limitari de varsta. Fie ca aveti copii, sau ca nu mai sunteti chiar la prima tinerete, nu are nicio importanta. O plimbare cu bicicleta pe apa este suficienta pentru a va energia si a va aduce din nou zambetul pe buze. Nimic nu este mai siplmu decat sa veniti la noi, la Pasu Lupului, unde veti fi asteptat cu drag de fiecare data.
Hidrobicicleta este un mijloc foarte simplu de a avea parte de o escapada mai putin obisnuita si care va poate transporta in alta lume. Daca simtiti ca parca nu mai faceti fata stresului de la serviciu, atunci un concediu este binevenit, iar hidrobicicleta, care va poate pune in miscare, va poate ajuta sa vedeti lumea si problemele de la serviciu dintr-o alta perspectiva.

Veniti la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *