Cabana Climani, un loc unde te poti simti minunat

Poti alege si tu sa iti petreci un weekend, o parte din concediu, sau sarbatorile la Cabana Calimani, si cu siguranta vei fi de acord cu

cabana calimanifaptul ca acest loc te-a facut sa te simti minunat, si sa iti doresti sa revii. Este minunat sa avem ocazia sa ajungem in asemenea locatii unde aerul este unul cat se poate de curat, si peisajele te vor lasa  fara cuvinte. Aceasta cabana este amplasata in imediata apropiere a drumului ce leaga, Vatra Dornei de Muntii Calimani, la intrarea in Parcul National Calimani, si dupa cum spuneam aceasta locatie se poate dovedi a fi ideala pentru a petrece sfarsiturile de saptamana si sarbatorile de iarna, dar si Pastele. Aici vei gasi toate elementele de care ai nevoie pentru a te simti minunat alaturi de cei dragi, si daca alegi sa faci acest lucru, pe perioada sederii cu siguranta vei fi multumit de alegerea facuta, si te vei bucura pe deplin ca ai ales sa vii aici.

Astfel o cabana in Calimani poate oferi tuturor turistilor cazare, in cazul in care acestia s-au hotarat sa exploreze masivul Calimani, pentru peisajele minunate de aici, si pentru a gasi ceva aer curat, dupa toata agitatia si atmosfera incarcata de praf, de la oras. Cabana poate fi locul ideal unde va puteti caza in cazul in care doriti sa faceti drumetii pe acest masiv. In plus, dupa cum spuneam aici vei avea parte de clipe de relaxare, linistite, si un aer curat ce te vor face sa uti pentru o perioada de tot zgomotul si de toata agitatia urbana. La aceasta cabana se poate ajunge in conditii bune, deoarece drumul se afla intr-o stare buna, si poate fi parcurs, de oricine, daca doriti sa o faceti cu o masina.

379e02e4-d74c-40b5-a128-81bf0e5a2a71Daca veti alege un sejur in aceste locuri veti avea ocazia sa descoperiti si dumneavoastra frumusetea muntilor Calimani, si in acelasi timp sa petreceti clipe minunate alaturi de persoanele dragi, intr-un cadru natural. Locatia este potrivita si in cazul in care pe langa faptul ca veti face drumetii pe masiv, veti dori sa faceti ski, sau sa va relaxati intr-un mod eficient la un gratar in curtea cabanei, sau sa stati la caldura semineului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.