Cazare Calimani si trasee turistice in aceasta zona

In continuare vom vorbi despre cazare Calimani si despre traseele turistice din aceasta zona, pentru a fi informati in cazul in care doriti sa petreceti o vacanta aici, insa nu aveti toate datele necesare. Oportunitati de cazare Calimani sunt multiple, si va trebuie sa alegeti din cele existente, dar, nu sunt la fel de multe, ca in alte parti a Carpatilor, deoarece aici inca se pastreaza un motiv de salbaticie, astfel daca veti ajunge aici veti avea parte de o locatie excelenta pentru vacanta dumneavoastra. Multi aleg sa vin aici tocmai din aceasta cauza, si din pricina faptului ca aici gasesc un mediu cat se poate de natural, cu privelisti minunate, de care se pot bucura alaturi de cei dragi. Despre muntii Calimani trebuie sa mai adaugam ca ofera un element turistic strategic, deoarece se pozitioneaza in centrul principalelor obiective turistice, ceea ce inseamna ca veti avea parte de peisaje minunate si servicii turistice de calitate. Aici exista trei rezervatii, dintre care doua sunt cunoscute, si atrag anual mii de turisti.

Trebuie amintita Rezervatia geologica 12 Apostoli, unde puteti vizita o serie de statui create de forta naturii, Pietrele Rosii, un loc impresionant, care odata a fost punctul de intretaiere a trei state, avand totodata un rol istoric. Totodata puteti merge la cetatile Tihului, niste varfuri muntoase ce au aspectul unor ziduri ale unei cetati, care ii surprind pe turistii ce se aventureaza in aceste locuri de o frumusete rara, si prin prisma salbaticiei locului.

In muntii Calimani, mai puteti vizita si rezervatia naturala Iezerul Calimanului, despre care putem spune ca este un lac de baraj natural, inconjurat de o vegetatie subalpina. Trebuie sa adaugam si traseul de reasta prin Varful Pietrosu, cel care ofera imagini de vis asupra Calimanilor, acesta fiind cel mai inalt masiv al acestor munti. Alte obiective tusitice ce trebuie sa se regaseasca printre traseele turistie alese de dumneavoastra, sunt cascada Tihu, si cascada Bauca, cele ce pot fi un excelent loc de relaxare, dupa drumetii mai lungi. Astfel aveti acum unele detalii despre cazare Calimani si despre traseele turistice din aceasta zona, si puteti veni aici in cazul in care doriti si dumneavoastra, o vacanta reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.