Cazare la munte in Muntii Calimani

In contiuare vom vorbi despre cazare la munte in Muntii Calimani, pentru a va oferi unele detalii importante, in cazul in care doriti sa va petreceti vacanta intr-o astfel de locatie. Despre masivul Calimani, trebuie sa va spunem ca se caracterizeaza prin modificari climatice frecvente, cee ace inseamna ca turistii ce doresc sa ajunga aici trebuie sa isi ia toate masurile de precautie, pentru eliminarea unor situatii neplacute, cauzate de starea imprevizibila a vremii, pe durata vacantei acestora. Totodata in cazul in care cautati detalii despre cazare la munte, deoarece doriti sa va petreceti vacanta pe munte, este necesar sa stiti ca este necesar, ca echipamentul detinut de dumneavoastra, sa fie unul potrivit pentru turismul montan. Astfel va trebui sa aveti la dumneavoastra pelerina de ploaie, bocanci, haine groase, harta, lanterna, si alte accesorii, pentru a fi pregatiti in cazul in care apar unele situatii neplacute.

dscn2676

In ceea ce priveste alegerea traseului dorit, trebuie luat in considerare faptul ca toate drumurile forestiere sunt inchise pentru circularia publica, ceea ce inseamna ca accesul cu masina se poate face numai in situatii de urgenta, in anumite zone limita. Numai in Suceava exista posibilitatea de a merge cu masina, deoarece exista un drum asfaltat pana la fosta cariera de sulf. In rest va trebui sa parcurgeti unele distante pe jos, pentru a ajunge pe munte.

Oricare ar fi varianta pe care o veti alege, este important sa va informati asupra legaturilor auto, si a celor de cale ferata, deoarece este important ca plecarea pe munte sa se produca cat mai devreme, in cazul in care doriti sa ajungeti in timp util la locul de popas, la care v-ati gandit, si pentru a evita lasarea serii inainte de a ajunge. Astfel este foarte important sa va informati in ceea ce priveste starea vremii, algerea traseelor, a distantelor, si a accesibilitatii, deoarece este necesar sa stiti ce aveti de facut inainte de a porni la drum spre munte. Trebuie sa aflati detalii si despre cazare la munte, deoarece este posibil sa nu mai gasiti in cazul in care nu ati facut rezervarile inainte de a ajunge la acel loc de cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.