Ce dotari are o cabana de munte?

cabana munteDaca va intreabti ce dotari are o cabana munte, ati ajus unde trebuie deoarece in cele ce urmeaza va vom oferi un raspuns la aceasta intrebare, pentru a fi informat in cazul in care doriti sa petreceti si dumneavoastra cateva zile intr-o locatie de vis. O cabana munte traditionala este construita in special din busteni de rasionoase, dar trebuie ca incaperile sa fie prevazute cu baie proprie si cu paturi. In ceea ce priveste aceste cabane de munte, de cele mai multe ori curentul electric este asigurat de panouri solare, fie ca nu se poate face o retea electrica pana la aceasta, fie ca se doreste a fi o locatie 100% ecologica.  O cabana de munte poate fi prevazuta si cu ferma proprie, unde clientii vor avea ocazia sa vada animale, pe care pana acum nu au mai avut ocazia sa le vada, si copii sa se poata juca cu ele. In meniul unei cabane de munte pe langa alimentele obisnuite mai este inclus si patravul, crescut intr-un mod natural, de cele mai multe ori prin raurile, sau iazurile de pe langa cabana.

In ceea ce priveste bucataria pentru o cabana de munte, in general este intalnita o oferta culinara bio, reprezentata in special de mancarurile traditionale din acea zona. Printre aceste bunatati putem include branzeturile, gustatrile reci si calde de carne de vita, pasare, porc, sau gratare cu acestea, si cu pastrav. Unele cabane de munte asigura si accesul la bucatarie pentru clienti in cazul in care acestia doresc sa prepare un meniu propriu. dscn2679

Aici veti avea parte de o cura de liniste bine meritata, si veti reusi sa va bucurati pe deplin de natura, avand ocazia sa faceti oricand turism montan, sau puteti participa la partide de pescuit. Totodata puteti face drumetii prin padure, si veti putea practica activitati care sa va faca placere precum culesul ciupercilor, sau a fructelor de padure.

Deci in cazul in care considerati ca aveti nevoie de un plus de energie dupa toata agitatia cotidiana, va puteti gandi la aceasta modalitate de a va incarca bateriile, intr-un mediu mirific, in care veti avea parte de peisaje minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.