Concediu la Cabana Calimani

51e6a726cae58876b72c907da                Daca doriti sa vizitati rezervatiile naturale Codrul Mutisecular de la Slatioara,    padurea de pe masivul Giumalau, trebuie numai decat sa va petreceti un concediu      la  Cabana Calimani. Pe langa rezervatiile prezentate mai sus in zona se mai gasesc si    aproximativ 20 de rezervatii naturale. In Bucovina o sa descoperiti un tinut plin de    obiceiuri si traditii invechite, si monumente unice cuprizand o istorie bogata. Ce sa    mai vorbim de gospodinele de aici care ne incanta cu savuroasele muraturi iar              gospodarii de aici prepara niste bauturi de renumite in toata lumea fie ele alcoolice    sau nealcoolice. Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Arbore sunt manastirile            cele   mai vestite care se gasesc tot in Bucovina, ele fiind construite de boieri si              domnitorii   moldoveni. Aici vei descoperi ca ai avut parte de cel mai bun concediu!

De la  cabana Calimani,  puteti parcurge trasee lungi foarte usor fara a obosi si    fara a depune prea mult efort, deoarece puteti apela la trasurile trase de cai, sau la alte astfel de mijloace de transport traditionale. Cabana Calimani este situata intr-o zona unde predomina linistea.Daca vrei sa ai parte de o atmosfera relaxanta si de o priveliste magnifica care va ramane intiparita in memorie pentru mult timp, trebuie sa ajungi pe aceste meleaguri. Deci trebuie sa va petreceti un concediu la Cabana Calimani, in cazul in care doriti sa va bucurati si dumneavoastra de aceste privelisti minunate si de toata linistea de aici.

Zona este completata de sumedenia de flori  cu fel si fel de culori,  pitite jos  la tulpina copacilor verzi. In zona cabanei Calimani veti observa niste mese si banci din lemn masiv ele fiind facute de mestesugari. Poti veni la Cabana Calimani si nu vei regreta,vei pleca cu multe amintiri adunate pe parcursul timpului petrecut aici. Manastirile pictate care sunt vechi de mai bine de peste 500 de ani sunt atractia maxima a acestei zonei. Chiar cum vei pasi in padure vei vedea poienitele pline cu flori de toate tipurile ce asteapta sa fie culese, iar daca vei privi sus vei observa zburand minunatele pasarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.