La ce sa fim atenti atunci cand cumparam cutii pizza?

Daca detii o pizzerie sau un restaurant, probabil ca te-ai gandit deja ca o modalitate prin care poti castiga atat pe plan de imagine cat si pe plan material, este sa oferi optiunea de livrare la domiciliu. Acest lucru a devenit si mai facil odata cu aparitia serviciilor de livrare de mancare, asa ca sunt putine motive pentru care nu ai vrea sa ai aceasta optiune in oferta ta. Dar acum vine intrebarea: in ce sa livrez pizza? Aici iti voi raspunde eu: in cutii pizza de carton, de cea mai buna calitate.

Ce trebuie sa luam in calcul atunci cand alegem cutiile pentru pizza?

Cutiile de pizza sunt esentiale in orice pizzerie sau restaurant care are in oferta acest preparat, intrucat in ele se pot depozita produsele pana la livrare sau pot fi oferite clientilor in unitatea de alimentatie pentru a lua la pachet ce nu au reusit sa termine de mancat. In acest mod vei lasa cu siguranta o impresie placuta clientilor tai, iar acestia vor dori sa revina si vor recomanda si cunoscutilor. Asadar, trebuie sa fii atent la ce tip de cutii alegi pentru afacerea ta.

In primul rand, sunt recomandate cutiile de carton, care le inlocuiesc cu succes pe cele din plastic. Acestea sunt mai ieftine decat cele din plastic si au avantajul ca nu contribuie la fel de tare la poluarea planetei precum o fac cele din plastic. Mediul inconjurator este responsabilitatea tuturor, asadar o contributie la imbunatatirea lui este binevenita. Asa ca, o cutie pizza din carton este o alegere potrivita.

Trebuie sa te asiguri ca modelul cutiei pizza pe care urmeaza sa-l cumperi este prevazut cu gauri pentru aerisirea produselor depozitate inauntru. Aburul cald trebuie eliminat pe undeva, astfel incat pizza sa se mentina crocanta in interiorul cutiei de transport si sa ajunga la client calda, tocmai buna de servit.

Cutia de pizza trebuie sa fie confectionata dintr-un carton dur, rezistent. Nu putem controla conditiile meteo, asa ca uneori pot aparea probleme pe durata transportului produsului catre destinatar. Ploaia, ninsoarea pot dauna ambalajului. Trebuie sa fii atent ca materialul din care este alcatuita cutia sa fie de o calitate buna, astfel incat sa reziste cu brio pana la destinatia finala si clientul sa fie multumit de alegerea facuta.

Designul cutiei poate fi divers, in functie de profilul pizzeriei sau al restaurantului tau. De multe ori, un design simplu al cutiei, dar cu un continut delicios, este la fel de eficient precum un design mai complex, cu diferite modele sau culori. Un design natur iti poate oferi un aspect simplu si curat pentru servirea de pizza.

Un alt lucru foarte important de care sa te asiguri inainte sa te decizi asupra cutiilor de pizza pe care le vei achizitiona, este ca acestea sa detina un aviz sanitar pentru contactul direct cu alimentele. Acest lucru este esential pentru a iti transporta produsul in siguranta si pentru a asigura clientilor tai cele mai bune conditii, fara riscuri de niciun fel.

In concluzie, trebuie sa fii foarte atent atunci cand alegi ce cutii pizza vei pune la dispozitie clientilor tai, astfel incat toate conditiile de mai sus sa fie indeplinite cu succes, iar clientii sa fie multumiti si sa isi doreasca sa revina in unitatea ta sau sa comande si in viitor.