Muntii Calimani si Cabana Darmoxa

Muntii Calimani si Cabana Darmoxa pot fi locatiile ideala in care puteti petrece clipe minunate de relaxare alaturi de persoanele dragi din viata dumneavoastra. In cazul in care doriti o vacanta la munte unde sa petreceti clipe minunate, putem spune ca muntii Calimani, si Tara Dornelor poate fi destinatia ideala pentru dumneavoastra. Despre Tara Dornelor mai putem adauga ca este locul ideal in care iti poti petrece concediul, cat mai departe de tot ceea ce inseamna urban, si agitatie. Aceasta zona are o traditie turistica de mai bine de o suta de ani,si este recunoscuta pentru posibilitatile sale in ceea ce priveste turismul, mai ales pe timp de iarna. Dar exista si posibilitati de agrement si de turism si pe timp de vara in muntii Calimani, si daca iarna sunt preferate partiile de schi de la Vatra Dornei, vara puteti face river rafting, montain bike, va puteti da cu parapanta, puteti face calarie montana, si diferite expeditii in Calimani.

668064_76675496

Astfel muntii Calimani nu iti vor oferi posibilitatea sa te plictisesti, deoarece aici ai multe posibilitati prin care iti poti face vacanta cat mai placuta, si sa te bucuri alaturi de cei dragi de o vacanta cat mai reusita. Dupa ce te vei caza la cabana Darmoxa, cu harta in mana, sau cu ajutorul unui ghid, vei avea posibilitatea de a descoperi locuri noi pentru tine, si peisaje minunate, care te vor face sa revii aici de fiecare data cand vei avea ocazia.

Aceste locuri sunt recunoscute pentru frumusetea lor, si in cazul in care doriti ceva diferit, si doriti in acelasi timp sa aveti parte de momente de relaxare, dupa tot stresul acumulat in ultima perioada, Muntii Calimani pot fi cea mai buna solutie. Daca iti vei petrece concediul, sau vacanta aici, cu siguranta vei dori sa revii in viitorul apropiat, deoarece aceste locuri te vor chema, prin salbaticia lor, si prin aerul curat de munte, care nu a cunoscut poluarea. Deci aici in muntii Calimani si la cabana Darmoxa, poti avea parte de toate elementele dorite, pentru o perioada de relaxare, de care consideri ca ai nevoie dupa toata agitatia urbana, din ultima perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.